FORMAT ARTSPACE – GALLERI PÅ SOMMERFERIE I KØGE

ONS-FRE 12-17 / LØR-SØN 11-16
4. JULI-27. JULI 2024
VANDVÆRKET / SØNDRE ALLE 6 / 4600 KØGE

Der er gratis adgang til galleriet, som er i 'Togvognen' lige bag springvandet ud til Søndre Alle.

**FORMAT ARTSPACE** – GALLERI PÅ SOMMERFERIE I KØGE

Galleriet Format Artspace fra Nansensgade i København holder sommerferie i Køge. 

Denne sommer har vi igen fået en aftale i stand om, at udstille et antal unge spændende kunstnere fra galleriet Format Artspace hos os i Køge Kunstforening.

Fælles for denne gruppe kunstnere er først og fremmest, at de er unge og stærkt på vej ind i den etablerede kunstverden, at de udfordrer rammerne for kunst og laver benspænd eller nye kontekster, som får os som beskuere til at stoppe op.

GALLERIET I NANSENSGADE
Galleriet Format Artspace er dedikeret til værker i oplag (editioner), der eksperimenterer med medie og materiale – herunder original grafik, 3D- printet skulptur, video, animation, tegneserier mm.

 

Udgangspunktet er at skabe værker, der er af høj kunstnerisk kvalitet, men som kan erhverves af selv den mest slunkne pengepung, fordi der findes mere end et eksemplar af hvert værk.

De fleste af Format Artspace' værker produceres i små og eksklusive oplag, men ligger alligevel i et prisleje, hvor alle kan være med. Format har et princip om, at det at være kunstsamler ikke kun er forbeholdt en lille lukket kreds af kendere med økonomien i orden.