BERLIN BIENNALEN 2022 – OG ANDET SPÆNDENDE KUNST

8.-11. SEPTEMBER 2022
BERLIN, TYSKLAND

PRISER: 

2.600,- kr. for medlemmer / 2.900,- kr. for ikke-medlemmer. Prisen er for delt dobbeltværelse (enkeltværelsestillæg er 750 kr. for alle 3 nætter).
Du kan købe medlemskab til kr. 200,- af Køge Kunstforening her >

ANTAL DELTAGERE:
Max. antal deltagere er 20 personer.

TILMELDING OG DEPOSITUM:
Sidste dato for tilmelding og betaling af depositum kr. 700,- er 27. februar 2022 kl. 23.00.

TILMELD DIG OG BETAL DEPOSITUM HER > 

koege kunstforening tur til berlin biennalen 2022 med koege kunstforening george floyd mauer park wiki

koege kunstforening tur til berlin biennalen 2022 med koege kunstforening doer kunst werke wiki

Foto øverst: noelsch / pixabay.com

Øverst i denne spalte: Portræt George Floyd af Eme Street Art i Mauerpark / Berlin / Foto: Singlespeedfahrer / wikipedia.com

Herover: Indgang til kunstudstillingen på Kunst-Werke (KW) i Berlin / Foto: Rosmarie Voegtli - Flickr: KW Kunst-Werke Berlin / wikipedia.com

**BERLIN BIENNALEN 2022** – OG ANDET SPÆNDENDE KUNST

Tag med Køge Kunstforening til den 12. Berlin Biennale i september, hvor vi sammen skal opleve den nyeste samtidskunst på forskellige udstillingssteder rundt omkring i Berlin. 

Vi besøger og bliver vist rundt i udstillinger og aktiviteter, som vi har udvalgt fra Biennalens omfangsrige program med contemporary art. Samtidig satser vi selvfølgelig også på at se andre spændende særudstillinger. Så snart programmet for den 12. Berlin Biennale offentliggøres, udsender vi det præcise dagsprogram.

SE MERE AF BERLIN
Der vil naturligvis også være mulighed for aktiviteter på egen hånd, hvad enten det er mere kunst – moderne eller klassisk, besøg på nogle af Berlins fantastiske historiske museer eller ren hygge med cafébesøg, koncerter, shopping eller flodsejlads.

DET FÅR DU FOR PENGENE
Prisen indeholder bustransport Køge-Berlin og retur og tre overnatninger med morgenmad på hotel B&B Berlin-Alexanderplatz. Med i prisen er desuden entréer og omvisninger ved alle fælles arrangementer og individuelle partoutkort til biennalen samt et rejsekort til den offentlige transport i Berlin.
 


 
PRISEN INKLUDERER:
– transport i bus fra Ølby Station til Alexanderplatz, Berlin og hjem igen 
– 3 overnatninger i delt hotelværelse på hotel B&B Berlin-Alexanderplatz

– morgenmad
– individuelle partoutkort til Berlin Biennale
– dagskort til offentlig transport i zone AB
– entréer og omvisning ved fælles arrangementer
– turistskat og ekspeditionsgebyrer.

PRISEN INKLUDERER IKKE:
– enkeltværelsestillæg
– mad og drikke, bortset fra morgenmad
– individuelle entreer og aktiviteter
– forsikringer og eventuelle corona-relaterede udgifter.

 

 

OM BERLIN BIENNALEN
Berlin Biennale (fulde navn: Berlin Biennale für zeitgenössische Kunst, Berlin Biennale for Contemporary Art) er en samtidskunstudstilling, som har været afholdt forskellige steder i Berlin, Tyskland, hvert andet til tredje år siden 1998.

Kuratoren eller kuratorerne vælger de kunstnere, der vil deltage. Efter arrangementet blev etableret, blev årlige temaer introduceret.

Biennalen er nu underskrevet af den tyske regering gennem Kulturstiftung des Bundes (Federal Culture Foundation), og er den næstvigtigste samtidskunstbegivenhed i landet efter documenta.

Berlin Biennalen blev stiftet den 26. marts 1996 af Klaus Biesenbach og en gruppe af samlere såvel som mæcener af kunst. Biesenbach er også den stiftende direktør for KW Institute for Contemporary Art og fungerer i øjeblikket som direktør for MoMA PS1 og Chief Curator at Large ved MoMA.

(Fra wikipedia.org)